Politica de retur

 

Conform prevederilor art. 9 din Ordonanta de urgent 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionitii, WowLand.ro iti ofera dreptul de a returna partial sau complet comanda in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acesteia, fara a fi nevoit sa oferi o justificare.
Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare este aplicabila persoanelor fizice, care au calitatea de Consumator. Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare nu este aplicabila persoanelor juridice (operatori economici*) / clientilor care nu intrunesc conditiile privind calitatea de consumator* (Confom Legii 449/2003, Art. 2, Lit. a).

*Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF, cu exceptia organizatiilor non-profit sau a asociatiilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari).

Cum returnezi produsele achizitionate:

 • Ne contactezi prin email sau telefonic si soliciti returnarea partiala sau integrala a comenzii.
 • Expediezi pe adresa firmei produsul insotit de toate componentele, in ambalajul original, ambalat corespunzator pentru transport, prin curier rapid. Costul returului o sa fie suportat de tine.
 • In termen de 14 zile contravaloarea comenzii iti va fi restituita.

Adresa firmei (pentru retur): Bdul Gheorghe Magheru nr 9, , Sector 1, Bucuresti

Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la mana a doua. Daca nu esti de acord cu aceasta taxa iti va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 14 punctul 3.

Anumite produse si servicii sunt excluse din procedura de retur:

 • produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar
 • contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist
 • produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid
 • produse consumabile desigilate aferente oricarei categorii de produse din oferta
 • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator
 • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente
 • inregistrari audio, video, sau programe informatice sigilate, care au fost desigilate
 • furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material

Aceste exceptii se aplica conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014.